Podcasts

Radio FRIHED tilbyder podcasts med udsendelser indenfor 10 emner og én podcast med alle de seneste udsendelser uanset emne. På denne side finder du podcast adresserne som du skal indsætte i dit podcast program.

Hvad er en podcast? En podcast er en stribe lydudsendelser som man kan abonnere på. Dvs. hver gang der kommer en ny udsendelse, vil den automatisk blive hentet ned på computeren og evt. overført til MP3-afspilleren. For at abonnere på en podcast, skal man bruge et program. Vi anbefaler programmet iTunes til at abonnere på podcasts.

På Radio FRIHED har vi inddelt vores udsendelser i 10 emner. Du kan så abonnere på de emner der interesserer dig og dermed altid få de nyeste udsendelser indenfor de valgte emner, så snart de bliver lagt på nettet. Hvis alle udsendelser på Radio Frihed interesserer dig, kan du vælge at abonnere på de seneste udsendelser uanset emne. På den måde kan du være sikker på aldrig at gå glip af en udsendelse som Radio FRIHED har lagt på nettet.

Hvordan gør jeg? Hent iTunes her, hvis du ikke allerede har det, og installér det. Hvis du har iTunes, så klik blot på iTunes logoet under navnet på den podcast du vil abonnere på, hvorefter programmet vil starte og vise en side om den valgte podcast. Der skal du så klikke på knappen “Subscribe”. Hvis du bruger et andet program, skal du kopiere adressen for den podcast du gerne vil abonnere på og indsætte den i dit podcast program.

 

Seneste udsendelser, alle emner:

Dialog og tolerance:

Kunst og musik:

Lokalpolitik:

Menneskeret og menneskeværd:

Narkodebat:

Skole og samfund:

Sociale initiativer:

Spiritualitet:

Sundhed:

Blandede bolcher: